Foto: Bildbyrån

Fiorentina om ryktena - Vlahovic ut och Berardi in?

Publicerad: 2021-12-05 14:41 Italien

Dusan Vlahovic öser in mål i Fiorentina och har fortfarande inte skrivit på ett nytt kontrakt. Nu uttalar sig den italienska klubben om framtiden för sin stjärna - och kommenterar även ryktet om Domenico Berardi.

Dusan Vlahovic, 21, fortsätter att ösa in mål i italienska Fiorentina. Den serbiske anfallaren har gjort 15 mål på 17 matcher under säsongen.

Anfallarens kontrakt med Fiorentina löper ut sommaren 2023, och de två parterna har inte nått någon överenskommelse om en förlägningen. 21-åringen har samtidigt kopplats ihop med en mängd klubbar.

Det handlar både om andra Serie A-klubbar, som Juventus och Inter, och engelska klubbar, som Manchester City, Manchester United och Arsenal.

Nu uttalar sig den italienska klubben om framtiden för sin 21-årige anfallare. 

Jennifer Lorenzini/Bildbyrån

– Det är fortfarande för tidigt att säga vad som kommer hända med honom, säger sportchefen Daniele Prade till Sky Sport Italia enligt Football Italia och fortsätter:

Att prata om transfermarknaden vore fel för alla parter.

– Vi är i ett svårt läge och att prata om transfermarknaden vore fel för alla parter.

Vlahovic kom till Serie A och Fiorentina från Partizan Belgrad sommaren 2018. Anfallaren har sedan dess gjort 44 mål på 101 matcher för Viola.

– Han är ett proffs, Italiano (tränaren, Vincenzo) är nöjd med honom och det är vi också, säger Prade.

Mike Hewitt/Bildbyrån

Sportchefen får också frågan om Domenico Berardi, 27, yttermittfältare i Sassuolo, som tidigare kopplats ihop med Fiorentina.

– Har är en väldigt bra spelare, men han tillhör Sassuolo och därmed kan jag inte prata om honom, säger han.

Jonathan Aronsson Fält