Foto: Bildbyrån

"Jadon Sancho förtjänar chansen under Rangnick"

Publicerad: 2021-12-03 20:18 England

Jadon Sancho har inte levt upp till de höga förväntningarna i Manchester United under höstsäsongen. Enligt den förre Premier League-anfallaren bör chansen komma på riktigt när Ralf Rangnick tar över.

Jadon Sancho, 21, värvades till Manchester United för stora pengar från Borussia Dortmund under sommarens transferfönster.

Engelsmannen har dock fått en relativt tuff start på sin återkomst till England. Yttern har ofta startat matcherna under tränaren Ole Gunnar Solskjaer på bänken.

Med den nye tränaren Ralf Rangnick, 63, på plats kan lyftet komma för 21-åringen. Det tror den före detta Premier League-anfallaren, med över 300 matcher för Aston Villa, Gabriel Agbonlahor.

– Det kan vara tufft ibland när du kommer till en ny liga och en ny klubb, säger han till Football Insider.

Sancho har två mål på 17 framträdanden i United-tröjan under hösten. Med den hårda konkurrensen på de offensiva positionerna är en plats i startelvan inte given.

Vi verkar inte ge spelarna tillräckligt med tid.

– Det kan vara svårt och vi verkar inte ge spelarna tillräckligt med tid när de kommer med höga prislappar, säger Agbonlahor och fortsätter:

– Det kan vara ett problem. Förhoppningsvis är det dags för honom nu att få chansen att imponera.

Bildbyrån: Leonie Horky

Med den nye tränaren på plats blir det någon av en omstart för alla spelare. Rangnick tränar den engelska storklubben säsongen ut, för att sedan fortsätta ytterligare två år i en konsultroll.

– Han förtjänar chansen nu under Rangnick, säger Agbonlahor.

Jonathan Aronsson Fält