Foto: Richard Heathcote/Bildbyrån

Antonio Conte försvarar Harry Kane: "Han kommer göra mål"

Publicerad: 2021-12-03 20:06 England

Harry Kane har bara gjort ett mål i Premier League under hösten men tas nu i försvar av Tottenhams nya tränare Antonio Conte.

Harry Kane, 28, har haft en tung höstsäsong i Tottenham. Anfallaren har gjort ett enda mål på tolv framträdanden i Premier League.

Laget har trots allt två raka segrar i ligaspelet. Desto sämre har det gått i UEFA Conference League, där London-laget tagit sju poäng på fem matcher.

Den engelske 28-åringen, som vunnit skytteligan i Premier League tre gånger, tas nu i försvar av den nye tränaren Antonio Conte

Jennifer Lorenzini/Bildbyrån

– Först och främst, jag är säker på att Harry är glad när vi vinner, även om han inte gör mål, säger han enligt Daily Mail.

Conte tog över Tottenham efter att portugisen Nuno Espirito Santo, som kom så sent som i somras, fått sparken.

Jag är säker på att Harry kommer att göra många mål.

– Jag är säker på att Harry kommer att göra många mål. Jag är säker på att han kommer göra bra ifrån sig, precis som han gjorde mot Brentford (senaste matchen) och mot alla lag vi möter.

Anfallarens kontrakt med Tottenham löper ut sommaren 2024. 28-åringen ryktades bort från klubben under sommaren - där Manchester City var den främsta intressenten.

Jonathan Aronsson Fält