Foto: Phil Noble/Bildbyrån

Uppgifter: Mendes har erbjudit Ronaldo till PSG

Publicerad: 2021-12-03 09:12 England

Ralf Rangnicks ankomst till Manchester United kan innebära att Cristiano Ronaldo, 36, lämnar. Enligt uppgifter har Jorge Mendes erbjudit Paris Saint-Germain möjligheten att värva stjärnan.

Paris Saint-Germain ser ut att tappa Kylian Mbappé, 22, som bosman efter säsongen. Vid en flytt är det mest troligt att stjärnan hamnar i Real Madrid.

El Nacional rapporterar nu att agenten Jorge Mendes erbjudit PSG att ersätta Mbappé med portugisiske superstjärnan Cristiano Ronaldo.

Manchester Uniteds interimmanager Ralf Rangnick är känd för att satsa på unga spelare med potential. Det är oklart om tysken kommer köra på samma linje nu.

Men alldeles oavsett hur Rangnick väljer att använda Ronaldo har Mendes redan påbörjat arbetet med en möjlig flytt från Old Trafford.

Olivier Anrigo/Bildbyrån

Mendes sägs vilja ta Ronaldo till PSG så att han kan spela ihop med Lionel Messi. Det återstår att se om fransmännen nappar på förslaget.

Ronaldos kontrakt med Manchester United sträcker sig till 2023 med option på ett år till. I går sänkte han Arsenal med två mål. Hans 800:e och 801:a i karriären.

David Lind
david@fotbolltransfers.com