Foto: Bildbyrån

Barcelonas vd: "Vi kan värva i januari"

Publicerad: 2021-12-01 20:26 Spanien

Barcelonas vd Ferran Reverter öppnar för värvningar i januari. Dessutom jobbar den spanska storklubben på i förhandlingarna med yttern Ousmane Dembélé.

Barcelona har länge kämpat med ekonomin. På grund av La Ligas tuffa lönetak tvingades klubben släppa sin ikon Lionel Messi, 34, till Paris Saint-Germain under sommaren. 

Dessutom lämnade Antonie Griezmann, 30, Emerson Royal, 22, och Miralem Pjanic, 31, den spanska storklubben - som försöker komma till rätta med sina skulder.

Den nya presidenten Joan Laporta uppges jobba hårt för att vända på läget - och rykten om värvningar både i januari- och sommarfönstret finns det gott om.

På en presskonferens uttalade sig klubbens vd Ferran Reverter om situationen inför transferfönstret.

Vi måste titta noggrant på vad vi kan göra.

– Uppenbarligen kan Barça värva spelare i januari. I januari och i sommar. Vi måste titta noggrant på vad vi kan göra, säger han enligt Sport.

Reverter uttalar sig också om framtiden för Ousmane Dembélé, 24, som sitter på ett kontrakt som löper ut i sommar. Fransmannen har ännu inte kommit överens med klubben om en förlängning.

Bildbyrån/Valentyn Ogirenko

– Vi måste titta noggrant på värvningar och såklart förlängningen av Dembélés kontrakt. Vi kanske kommer ta lite tid på oss, säger han.

Jonathan Aronsson Fält