Foto: Bildbyrån

Agbonlahor om Rangnick: "Han har ett stort jobb framför sig"

Publicerad: 2021-12-01 20:16 England

Att Ralf Rangnick kliver in som interimtränare säsongen ut för Manchester United kan medföra vissa problem enligt den förre Premier League-anfallaren Gabriel Agbonlahor.

Ralf Rangnick, 63, blir Manchester Uniteds tränare säsongen ut. Tysken fortsätter sedan ytterligare två säsonger i en konsultroll.

Den engelska storklubben har fått en del kritik för sitt beslutsfattande. Ragnick blir interimtränare och ersätter därmed den tidigare interimtränaren Michael Carrick, 40.

Gabriel Agbonlahor, som gjort över 300 matcher i Premier League, tror att den tyske tränaren måste utnyttja sina spelare på rätt sätt.

– Det kommer bli intressant, säger han till Football Insider och fortsätter:

Valeria Witters/Bildbyrån

– Om han försöker spela som Man United spelade mot Chelsea, då tror jag att han kommer bli framgångsrik eftersom de har så bra kontringsspelare i Jadon Sancho och Marcus Rashford. Jag kan se det fungera.

Samtidigt tror tror den tidigare anfallaren att det kan bli problematiskt att Rangnick bara agerar som tillfällig tränare säsongen ut.

Kommer du att lyssna på honom lika mycket?

– Men som spelare, om du vet att tränaren bara har sex månader, kommer du att lyssna på honom lika mycket? Jag vet inte, säger han och fortsätter:

– Han har ett stort jobb framför sig.

 

Jonathan Aronsson Fält