Foto: Bildbyrån

Jack Grealish: "En dag vill jag återvända till Aston Villa"

Publicerad: 2021-11-30 19:42 England

Jack Grealish lämnade sin moderklubb Aston Villa för Manchester City under sommaren, men vill gärna återvända till Birmingham en dag.

Jack Grealish, 26, lämnade Aston Villa för Manchester City under sommaren i en jätteaffär. Prislappen landade på 100 miljoner pund, motsvarande 1 215 miljoner kronor.

Engelsmannen har däremot fått en något trög start i storklubben. Det har blivit två mål på 15 framträdanden i den ljusblå tröjan.

26-åringen har missat ett par matcher på grund av skada men väntas vara tillbaka i truppen när City ställs mot just Aston Villa på onsdagskvällen. 

Bildbyrån

– Jag vet att vissa var besvikna när jag lämnade, och jag förstår varför. Men jag gav allt för klubben varje år jag var där. Om jag gör mål kommer jag inte att fira, säger Grealish till The Telegraph.

Den offensiva mittfältaren har gjort ett mål på 18 landskamper för det engelska landslaget. 26-åringen fick ta emot hård kritik från Villa-fansen efter att ha tagit beslutet under sommaren.

– Jag var lite överraskad av reaktionerna när jag lämnade. Jag ville aldrig ha en dålig relation med någon där (i Aston Villa). Jag är skyldig dem allt och jag skulle inte vara i City om det inte vore för Villa, säger han och fortsätter:

 Jag hoppas verkligen komma tillbaka en dag.

– Det är klubben i mitt hjälpa och jag hoppas verkligen komma tillbaka en dag.

Jonathan Aronsson Fält