Foto: Nick Potts/Bildbyrån

Campbell: "Jag tror att Arsenal kommer sälja Pépé"

Publicerad: 2021-11-30 10:29 England

Arsenals tidigare anfallare Kevin Campbell tror att ivorianske landslagsstjärnan Nicolas Pépé kan säljas i januari.

Nicolas Pépé, 26, är fortfarande klubbens dyraste värvning. Arsenal betalade 80 miljoner euro när ytteranfallaren värvades från Lille.

Den ivorianske landslagsstjärnan har dock inte motsvarat förväntningarna i den engelska storklubben.

På sistone har det kommit uppgifter om att Arsenal är redo att sälja Pépé - som kopplats ihop med klubbar som Milan, Juventus, Everton, Newcastle och Crystal Palace.

Arsenals tidigare anfallare Kevin Campbell tror att 26-åringen kan säljas redan i kommande transferfönster.

– Det här är en riktigt tuff säsong för Nicolas Pépé. Han har spelat många matcher för Arsenal nu - han har gjort det okej, men den kontinuiteten har helt enkelt inte funnits där. När du har två ungdomar från akademin som startar matcher och är mer produktiva, som gör det bättre - då är det skrivet på väggen för Pépé, säger han till Football Insider.

David Klein/Bildbyrån

Det är därför de förmodligen kommer att välja att flytta honom vidare.

– Prislappen var uppenbarligen uppblåst och han kommer bara att ha två säsonger kvar på sitt kontrakt efter den här. Om han inte säkrar en startplats, då kan jag se Arsenal sälja. Du vet inte vad du kommer att få från Pépé när det gäller mål, assist och produktivitet. Det är därför de förmodligen kommer att välja att flytta honom vidare, fortsätter Campbell.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com