Dusan Vlahovic.
Foto: Bildbyrån

Inter talar ut om Vlahovic, Álvarez och Brozovic

Publicerad: 2021-11-29 22:42 Italien

Inters vd Giuseppe Marotta kommenterar ryktena kring Dusan Vlahovic och Julián Álvarez och medger att Marcelo Brozovic närmar sig en förlängning.

Den serbiske landslagsstjärnan Dusan Vlahovic, 21, väntas lämna Fiorentina senast efter säsongen då hans kontrakt löper ut 2023.

Flera storklubbar är på jakt efter anfallaren. Inter är en av klubbarna det ryktas om. Nu uttalar sig Giuseppe Marotta om Vlahovic.

– Han är en fantastisk talang. Jag vet att det finns en konflikt med Fiorentina, men jag hoppas att de kan lösa sina problem. Men vi har en bra blandning av unga och erfarna spelare i den positionen, säger Inters vd till Calciomercato.com.

Alberto Lingria/Bildbyrån

River Plates anfallsstjärna Julián Álvarez, 21, kopplas också ihop med Inter.

– Det faktum att (assisterande sportchefen Dario) Baccin är i Argentina är en del av klubbens vanliga dynamik. Han åkte för att identifiera lämpliga ämnen för vår modell. Inte bara Álvarez utan i allmänhet, säger Marotta.

Juan Ignacio Roncoroni/Bildbyrån

Inter medger slutligen att kroatiske landslagsmittfältaren Marcelo Brozovic, 29, kan förlänga sitt utgående kontrakt snart.

– Vi är glada och nöjda om spelare vill stanna hos oss, men de måste förstå vår modell och de nuvarande svårigheterna. Vi kan inte kasta bort pengar i nya kontrakt. Inter kan ge våra spelare mycket, och det är svårt att hitta samma konkurrenskraft i andra klubbar. Jag är övertygad om att vi kommer att nå en överenskommelse snart, säger Marotta.

Jennifer Lorenzini/Bildbyrån
Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com