Foto: Bildbyrån/Valentyn Ogirenko

Ousmane Dembélé siktar på bosmanflytt?

Publicerad: 2021-11-29 10:40 Spanien

Barcelonas tränare Xavi hoppas verkligen att Ousmane Dembélé förlänger. Men enligt uppgifter har stjärnan siktet inställt på en bosmanflytt.

Ousmane Dembélé, 24, kostade Barcelona hela 105 miljoner euro plus 42 miljoner euro i bonusar när han värvades från Borussia Dortmund sommaren 2017.

Nu sitter den franske landslagsyttern på ett kontrakt som löper ut efter säsongen. Barcelona har under en längre tid försökt förlänga med Dembélé.

Barcelonas nye tränare Xavi hoppas verkligen kunna bygga sitt lag med Dembélé som en viktig komponent.

– Jag har pratat med honom och jag var tydlig med vad jag tycker, hur viktig han är för oss och hur viktig han kommer att vara för oss. Allt beror på honom och miljön runtomkring honom. Till mig säger han att han är lycklig och jag hoppas verkligen att Ousmane förlänger, sa han i helgen.

Albert Gea/Bildbyrån

Men nu skriver spanska tidningen Sport att Dembélé nobbat samtliga bud som Barcelona presenterat eftersom han har bättre anbud från klubbar i andra ligor.

Enligt uppgifterna har Dembélé siktet inställt på en bosmanflytt då han kan få 20 miljoner euro i sign-on-bonus samt en högre lön på andra platser.

Tidigare uppgifter har gjort gällande att Newcastle leder jakten på 24-åringen. Det ryktas dock även om klubbar som Manchester United och Chelsea.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com