Foto: Peter Powell/Bildbyrån

Campbell: "Jag tror att Liverpool har stora problem"

Publicerad: 2021-11-25 23:18 England

Mohamed Salah, 29, och Sadio Mané, 29, sitter på avtal som löper ut 2023. Kevin Campbell tror att Liverpool kommer ha svårt att förlänga med stjärnorna.

Det är ingen hemlighet att Liverpool försöker förlänga med Mohamed Salah. Förhandlingar pågår, men ännu finns ingen överenskommelse.

Nu berättar transferexperten Fabrizio Romano i sin podcast "Here We Go" att Liverpool även planerar att inleda förhandlingar med Sadio Mané om ett nytt kontrakt.

Anfallsstjärnornas nuvarande avtal löper ut sommaren 2023. Arsenals tidigare anfallare Kevin Campbell tycker att Liverpool varit sena med att säkra upp Salah och Mané.

– Om jag ska vara ärlig så tror jag att Liverpool har stora problem. Det behövde redas ut för sex till tolv månader sedan, säger han till Football Insider och fortsätter:

Nick Potts/Bildbyrån

Att tappa en är tufft men att tappa båda skulle vara katastrofalt. De kommer inte alls vara samma lag utan dem.

– Du låter inte Sadio Mané och Mo Salah ha 18 månader kvar på sina kontrakt vid denna tidpunkt i deras karriärer. Vi kan bli förvånade under sommaren, de kanske förlänger - men om du förlorar båda, wow. När de är igång med sitt spel kan de slå vilket lag som helst i världen. Att tappa en är tufft men att tappa båda skulle vara katastrofalt. De kommer inte alls vara samma lag utan dem.

David Lind
david@fotbolltransfers.com