Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

Efter interna sprickan - J-Södras ordförande svarar

Publicerad: 2021-11-25 14:14 Superettan

Enligt tränaren ville inte två spelare träna inför säsongsavslutningen, något de slog tillbaka. Nu svarar Jönköpings-Södras ordförande på kritiken.

Det började med att Jönköpings Södra IF:s tränare Patric Jildefalk sa att Perparim Beqaj och Enock Kwakwa vägrat att träna med laget.

Det slogs dock tillbaka snabbt av Beqaj som menade att det inte alls var fallet. Anfallaren sa istället att en styrelsemedlem ska ha frågat om han ville gå på semester istället för att träna.

– När jag fick frågan blev jag chockad, jag är fortfarande chockad. Jag har kört hundra procent varje träning och det kan mina lagkamrater intyga. Jag har varit där för mina lagkamrater och har bara försökt få chansen, sa han då till JNytt.

Bildbyrån: Michael Erichsen

Något som inneburit att klubben fått utstå en hel del kritik från sina supportrar. Nu uttalar sig ordföranden Mats Tidstrand.

 De fick ett val och vi förde en diskussion.

– Vi har diskuterat med spelarna och kommit fram till det här beslutet. De fick ett val och vi förde en diskussion, säger Tidstrand till JNytt och fortsätter:

– Dialogen vi hade med honom var att Patric ville lägga fokus på lördagens match och de som är med i truppen. Är man inte med i truppen så fick man en valmöjlighet om man ville köra vid sidan av.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com