Foto: Bildbyrån: Michael Erichsen

Perparim Beqaj: "Vill inte bli svartmålad"

Publicerad: 2021-11-24 15:11 Superettan

Enligt Jönköpings Södras tränare Patric Jildefalk har Perparim Beqaj vägrat att träna. Det stämmer inte, enligt anfallaren.

Perparim Beqaj, 26, har spelat 22 matcher i Superettan för sitt Jönköpings Södra under den här säsongen.

Men inför den sista matchen mot Trelleborg har han och Enock Kwakwa vägrat att träna med laget, menar lagets tränare Patric Jildefalk.

Det stämmer dock inte berättar Beqaj i en intervju med JNytt. Anfallaren säger att en styrelsemedlem ska ha frågat om han ville gå på semester istället för att träna.

Krister Andersson/Bildbyrån

– När jag fick frågan blev jag chockad, jag är fortfarande chockad. Jag har kört hundra procent varje träning och det kan mina lagkamrater intyga. Jag har varit där för mina lagkamrater och har bara försökt få chansen, säger han till JNytt och fortsätter:

– Det kändes inte rätt att komma upp och träna igen. Man vill inte bli svartmålad och ses som ett hinder. Jag vill inte störa inför den viktiga matchen.

Dessutom har han ett utgående kontrakt och mycket tyder nu på att han kommer att lämna klubben efter säsongen.

Klart att jag önskar att jag hade kunnat få ett annat avslut.

– Det är nog så, tråkigt nog. Jag kan inte styra alla faktorer. Övergången hit blev känslig och jag ville visa den rätta sidan av mig själv och bara göra det bästa för laget. Det är klart att jag önskar att jag hade kunnat få ett annat avslut, säger Beqaj.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com