Foto: Phil Noble/Bildbyrån

Uppgifter: Spelarna är rädda för Cristiano Ronaldo

Publicerad: 2021-11-22 20:32 England

Manchester United-spelarna är rädda för stjärnan Cristiano Ronaldo. Det menar en agent till en icke namngiven spelare, enligt Football Insider.

Den portugisiske stjärnan Cristiano Ronaldo, 36, återvände till Old Trafford och Manchester United i somras. Anfallaren lämnade klubben för Real Madrid sommaren 2009.

På planen har återkomsten blivit lyckad. 36-åringen har stått för nio mål på 14 matcher för den engelska storklubben, och har varit avgörande i Champions League-spelet.

Kanske har det inte varit lika lyckad för stämningen i omklädningsrummet. Football Insider uppger att andra spelare i truppen är rädda för stjärnan och hänvisar till en icke namngiven spelares agent.

Phil Noble/Bildbyrån

– Alla är rädda för att svika Ronaldo eller inte nå upp till hans förväntningar. De vill inte få kritik av honom, eller ens få en arg blick. Det är ett stort problem som ingen vill prata om, säger agenten enligt Football Insider och fortsätter:

Det drabbar de andra spelarna.

– Han har för mycket makt i omklädningsrummet och det drabbar de andra spelarna.

Cristiano Ronaldo skrev på ett kontrakt med United som löper sommaren 2023. Portugisen har, med den första sejouren inräknad, gjort 127 mål på 305 matcher i den engelska storklubben.

Jonathan Aronsson Fält