Foto: Bildbyrån

Milan: "Med Tevez får vi världens bästa anfall"

Publicerad: 2011-12-10 12:45 Italien

Följetongen kring Carlos Tevez fortsätter. Allegri och Thiago Silva välkomnar argentinaren till Milan, men Paris SG har inte gett upp hoppet. Samtidigt ryktas det att Milans reservplan är Roberto Soldado.

Milanspelarna ser gärna att Carlos Tevez ansluter till truppen. Mittbacken Thiago Silva är en av dem.

- Tevez är en spelare som kan göra skillnad. Om han vill ha ett lag som kan vinna allt så är det här rätt plats och vi tar emot honom med öppnar armar, säger han till Sky Sports.

Även tränaren Massimilano Allegri vill se stjärnan i truppen.

- Om Tevez anländer så har vi världens bästa anfall, säger han.

Carlos Tevez vill till Milan, men det som försvårar en affär är att italienarna bara vill låna honom denna säsong. Medan franska Paris SG vill köpa honom.

- Paris SG har inte lagt bud på Tevez, en spelare som vi frågade om i somras. Jag pratade med Carlitos agent och jag vet att han föredrar att gå till Milan, men jag vet också att Manchester City vill sälja honom, inte låna ut honom, säger Roberto Mancini, enligt Football-Italia.

- Om City accepterar att låna Tevez till Milan är ärendet avslutat. Annars är det fortfarande en öppen marknad, fortsätter han.

Daily Mail rapporterar också att Juventus nu är intresserat av Tevez. De ska vara redo att erbjuda 20 miljoner euro för honom.

Skulle Milan inte få loss argentinaren ryktas man vilja sikta in sig på Valencias stjärnanfallare Roberto Soldado.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com