Foto: Bildbyrån

Hansen om framtiden i Östersund: "Får se vad det blir framöver"

Publicerad: 2021-11-08 14:49 Allsvenskan

Per Joar Hansen tog över Östersund under säsongen men lyckades inte rädda kvar laget i Allsvenskan. Nu uttalar han sig om framtiden.

Nästa säsong blir det spel i Sveriges näst högsta liga Superettan för Östersunds FK, det stod klart efter förlusten mot Varberg förra helgen.

Om det blir en fortsättning i klubben för tränaren Per Joar Hansen är dock inte riktigt helt klart om man får tro på honom själv.

– Jag kom hit med ett kortsiktigt perspektiv och det var att försöka göra något med situationen som klubben var i då. Jag visste också om förutsättningarna och jag tackade ja till uppdraget utifrån förutsättningarna, säger han på en presskonferens enligt Fotbollskanalen och fortsätter:

– Klubben får sätta sig ner och bestämma sig för vad de tänker om Östersunds Fotbollsklubbs framtid och de får tänka på vilken identitet klubben ska ha, vilken vision klubben ska, vilka resurser som ska läggas in och hur lång tid det ska ta innan man tar sig tillbaka. Det är en överordnad fråga som inte jag ska lägga mig i. Jag får väl se vad det blir framöver.

Tidigare har klubbens sportchef Adil Kizil sagt följande i en intervju med Östersunds-Posten:

– Riktningen bestämmer vilken tränare vi väljer. Jag vill ha en bra ledarstab och jag lägger gärna pengar på det, sa Kizil då.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com