Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån

Är redo att pumpa in miljoner efter IFK Värnamos avancemang

Publicerad: 2021-11-04 12:01 Superettan

IFK Värnamo ska spela allsvensk fotboll nästa säsong - för första gången. Huvudsponsorn Bengt Liljedahl är nu redo att pumpa in mer pengar.

Som nykomling i Superettan har IFK Värnamo lyckats säkra avancemang till Allsvenskan. Bengt Liljedahl passar på att hylla klubbens satsning.

– Den filosofi som IFK står för både fotbollsmässigt och personligt när det gäller att utveckla spelare är oerhört intressant och bidrar till god integration, säger sponsorn till Värnamo Nyheter och fortsätter:

– Jag har växt upp med ett mycket starkt intresse för fotboll och ovanstående bidrag till IFK är ett sätt att kunna återgälda det som fotbollen givet mig. Tillsammans med IFK satte vi 2018 upp en plan för återtåg och som nu resulterat i allsvenskan.

Liljedahl är redo att pumpa in ännu mer pengar inför den allsvenska satsningen.

– Diskussioner om framtida ekonomiska bidrag tar jag direkt med IFK men givetvis är det inte negativt att IFK nu ligger i allsvenskan. Varumärket blir starkare och därmed intressantare för företag att samarbeta med. Mitt personliga bidrag kommer vi diskutera inom kort, säger han till Värnamo Nyheter.

David Lind
david@fotbolltransfers.com