Foto: John Sibley/Bildbyrån

Wright sågar Solskjaer: "Vad fan är det som händer?"

Publicerad: 2021-10-28 09:49 England

Ian Wright kritiserar Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer för behandlingen av bland annat Jadon Sancho och Jesse Lingard.

Manchester United är inte i form just nu och Ole Gunnar Solskjaer är oerhört pressad som manager.

Nu får norrmannen kritik för att han inte gett en ärlig chans till spelare som Jadon Sancho, Jesse Lingard, Donny van de Beek och Eric Bailly.

– Jag har hört att Harry Maguire inte är tillräckligt fit just nu men han spelar fortfarande när du har Eric Bailly där. Du har Donny van de Beek. Jadon Sancho kostade 70 miljoner pund, jag vet att han kanske inte var i form i början av säsongen men den killen har tagits in för att skapa chanser och spela på högerkanten, som inte fungerar i närheten av lika effektivt som vänstern, säger tidigare Arsenal-stjärnan Ian Wright i podcasten Ringer FC och fortsätter:

Phil Noble/Bildbyrån

Vad fan är det som händer och hur länge kan det här fortsätta?

– Men han kan inte få en match. Paul Pogba är fortfarande assistkung i Premier League, han kan inte få en match. Så du tänker för dig själv: "Vad fan är det som händer och hur länge kan det här fortsätta?" Jesse Lingard! Hur har Jesse Lingard haft en säsong som han hade i West Ham och kommit tillbaka och nu inte kan komma in i det Manchester United-laget? Han är en av de bästa presspelarna du kommer att se, mannen gör det väldigt bra för England och gjorde samma sak för West Ham. Kom igen mannen!

David Lind
david@fotbolltransfers.com