Foto: Gonzalo Fuentes/Bildbyrån

Uppgifter: Pochettino är Manchester Uniteds förstaval

Publicerad: 2021-10-27 10:24 England

Antonio Conte är aktuell för Manchester United, om Ole Gunnar Solskjaer får sparken. Men förstavalet är fortfarande Mauricio Pochettino, enligt Daily Star.

Ole Gunnar Solskjaer är oerhört pressad i Manchester United efter 0-5-förlusten mot Liverpool i söndags.

Men flera trovärdiga medier har rapporterat att norrmannen får behålla jobbet tills vidare, men han behöver visa fina resultat snabbt.

Nu skriver Daily Mirror att Solskjaer har tre matcher på sig att rädda jobbet. United ställs mot Tottenham, Atalanta och Manchester City.

Phil Noble/Bildbyrån

Efter matcherna kommer ett landslagsuppehåll, vilket United känner blir ett bra tillfälle för ett eventuellt tränarbyte.

Antonio Conte är en kandidat för United, om man bestämmer sig för att byta ut Solskjaer. Men nu skriver Daily Star att någon annan ligger högre upp på önskelistan.

Enligt tidningen är Mauricio Pochettino, som tillhör Paris Saint-Germain, är förstavalet för den engelska storklubben.

Även Daily Star skriver att Solskjaer kan få till landslagsuppehållet på sig att rädda jobbet.

Phil Noble/Bildbyrån

Pochettino har tidigare varit högaktuell för United. Tanken var att Solskjaer skulle bli en kortsiktig lösning när José Mourinho fick sparken, för att sedan ta in argentinaren.

Norrmannen gjorde dock ett bra jobb och fick fortsatt förtroende. Solskjaers nuvarande avtal sträcker sig till 2024 med option på ett år till. 

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com