Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Ahmedhodzic svarar Milosevic: "Han har rätt"

Publicerad: 2021-10-26 17:03 Allsvenskan

Malmö FF har trots klubbens överlägsna ekonomi två poäng upp till serieledning i Allsvenskan. Anel Ahmedhodzic menar att det inte finns något annat än ett SM-guld.

Helgens seger mot Norrköping innebär att AIK delar serieledningen på samma poäng som Djurgården, däremot med sämre målskillnad. De regerande svenska mästarna Malmö FF ligger två poäng efter.

Efter matchen passade mittbacken Alexander Milosevic på att skicka en pik till Malmö och hävdade att det vore en katastrof om klubben inte tog hem guldet med tanke på klubbens överlägsna ekonomi.

Nu svarar Malmös mittback Anel Ahmedhodzic, 22, på uttalandet.

– Jag tycker att han har rätt, vi ska vinna. Det är Malmö FF - Malmö FF ska vinna SM-guld. Man ska ha det som mål varje år att vinna SM-guld, och i år har vi inte haft så många bra resultat. Vi har haft turen att de andra inte har presterat så bra, vi är väldigt mycket med där och jag tycker fortfarande att vi har det i våra händer, säger Ahmedhodzic till Fotbollskanalen.

Ludvig Thunman/Bildbyrån

Den unge mittbacken har länge ryktats bort från Malmö och Serie A-klubben Atalanta har tidigare varit nära att knyta till sig svensk-bosniern.

Ahmedhodzic och Milosevic ställs mot varandra imorgon kväll då Malmö tar emot just AIK på hemmaplan i den allsvenska guldstriden.

Jag tror att det kommer bli mycket hets och det kommer bli kul att spela den.

– Det är en väldigt stor match. De två bästa i allsvenskan möts och det kommer bli en väldigt spännande match. Jag tror att det kommer bli mycket hets och det kommer bli kul att spela den, säger Ahmedhodzic till Fotbollskanalen.

Jonathan Aronsson Fält