Foto: Albert Gea/Bildbyrån

Gnabry: "Dembélé är bättre än Mbappé"

Publicerad: 2021-10-26 14:11 Spanien

Ronald Koeman uttalar sig om Ousmane Dembélés framtid. Samtidigt hävdar Serge Gnabry att Barcelonas ytter är bättre än Kylian Mbappé.

Josep Maria Bartomeu berättade nyligen att Barcelona hade möjligheten att värva Kylian Mbappé, 22, sommaren 2017, men att tränarna föredrog Ousmane Dembélé, 24.

Med facit i hand skulle de flesta hävda att Barcelona valde fel spelare. Men Bayern Münchens ytter Serge Gnabry är av annan uppfattning.

– Den bästa spelaren mellan Dembélé och Mbappé? För mig är det Dembélé, säger 26-åringen i Bayern München-dokumäntern på Amazon Prime Video enligt Goal.com.

Albert Gea/Bildbyrån

Dembélé sitter på ett utgående kontrakt och Barcelona har länge försökt förlänga med honom. Det har ryktats om att spelaren kan bänkas resten av säsongen om han vägrar skriva nytt kontrakt.

Barcelonas tränare Ronald Koeman hoppas fortfarande på en lösning med den franske landslagsyttern.

Albert Gea/Bildbyrån

– Vi vill att Ousmane Dembélé ska stanna hos oss, han är en viktig spelare, vårt mål är att han ska förlänga, säger holländaren på en presskonferens enligt Fabrizio Romano.

– Om han inte gör det måste vi reagera på bästa möjliga sätt. Vi har inte bestämt vår strategi ifall han inte förlänger, fortsätter Koeman.

David Lind
david@fotbolltransfers.com