Foto: David Klein/Bildbyrån

Ferdinand: "United har problem att hitta en identitet"

Publicerad: 2021-10-26 11:38 England

Manchester United och Ole Gunnar Solskjaer är pressade efter förnedringen mot Liverpool. Nu uttalar sig Rio Ferdinand om problemen.

Enligt flera medier kämpar Ole Gunnar Solskjaer för att behålla sitt jobb i Manchester United efter 0-5-förlusten mot Liverpool i söndags.

The Athletic och Sky Sports uppger dock att norrmannen inte kommer få sparken innan kommande match mot Tottenham.

Rio Ferdinand är, likt många andra, väldigt besviken efter söndagens svaga insats och menar att laget fortfarande söker efter sin identitet.

– Det var pinsamt. Jag har varit där, vi förlorade med 1-6 hemma mot Man City. Men vi hade en identitet att falla tillbaka på i några veckor. Det här är problemet för det här laget, de kämpar för att hitta en identitet och vem de är, säger förre United-stjärnan i sin YouTube-kanal enligt Daily Mail.

Clive Brunskill/Bildbyrån

Just nu ser det ut som ett lag som bara har slängts ihop.

– Det här är frågorna, när du ser matchen tänker du: "vad är vi?" Ger managern spelarna rätt information? Och i så fall, tar inte spelarna till sig informationen? Det är vad managern behöver gå till botten med, för just nu ser det ut som ett lag som bara har slängts ihop, fortsätter Ferdinand.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com