Foto: Carl Recine/Bildbyrån

Scholes: "Pogba håller nästan klubben som gisslan"

Publicerad: 2021-10-25 13:00 England

Paul Pogba kommer inte vara saknad i Manchester United om han väljer att lämna. Det menar klubbikonen Paul Scholes.

Den franske landslagsstjärnan Paul Pogba, 28, sitter som bekant på ett utgående kontrakt med Manchester United.

Den engelska storklubben har under en längre tid försökt förlänga med mittfältaren - som samtidigt placeras i klubbar som Paris Saint-Germain, Real Madrid, Barcelona och Juventus.

Manchester Uniteds tidigare stjärna Paul Scholes är inte alls nöjd med Pogbas insats mot Liverpool i går och menar att fransmannen förstör mer än han gör nytta.

– Paul Pogba kom in i halvtid för att försöka hjälpa laget och kanske få lite respekt, försöker visa hur stark han är i mitten på planen... ger bort ett mål. Senare blir han utvisad efter en löjlig tackling, nu ligger du under med 0-5 och har tio man. Du måste tänka, om Ole (Gunnar Solskjaer) fortfarande är manager där, kommer vi att se Pogba igen i en United-tröja? Han har orsakat kaos under de senaste åren. Alla vet vilken talang han är, alla litar på honom, varje manager litar på honom, låtit honom vara den spelare han varit, säger han till Premier League Productions och fortsätter:

Adrian Dennis/Bildbyrån

– Men med all uppståndelse, utan att skriva på sitt kontrakt, håller nästan klubben som gisslan, och sedan kommer han in och gör något sådant. Det är inte Oles fel, missförstå mig inte, men det är en del av det som nästan sammanfattar Uniteds prestation. Lyssna, han kommer förmodligen att spela (igen), eller hur? Men jag tror inte att de kommer sakna något om han inte gör det. Han har haft många chanser, han säger hela tiden att han saknar kontinuitet, men det är bara (en brist på) disciplin och respektlöshet mot din manager och dina lagkamrater, vad han har gjort idag (igår).

David Lind
david@fotbolltransfers.com