Foto: Bildbyrån

Hosam Aiesh om situationen: "Jag trivs bättre nu"

Publicerad: 2021-10-21 19:00 Allsvenskan

I vintras gick Hosam Aiesh ut med att han ville lämna IFK Göteborg. Efter ett omtumlande år ser han nu annorlunda på situationen.

Det var i december förra året som Hosam Aiesh, 26, gick ut offentligt med att han ville vidare i karriären.

Han fick skralt med speltid under Roland Nilssons första säsong och såg ingen framtid i IFK Göteborg.

Men sedan Mikael Stahre tog över som huvudtränare i somras har yttern fått större förtroende. Nu uttalar han sig om situationen.

Magnus Lejhall/Bildbyrån

– Jag trivs bättre nu än vad jag gjort innan, det måste jag ändå vara ärlig med att säga. Även fast jag inte spelat varje match så har jag ändå fått chansen, jämfört med hur det var förra året. När jag sa att jag ville lämna så sa jag först och främst att jag ville spela. Får jag spela i den här klubben så vill jag jättegärna vara kvar. Jag tycker att jag har fått chansen av Micke, säger han till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Jag tycker att jag har fått en ärlig chans med Stahre. Sedan har jag suttit på bänken i några matcher och då har vi haft en dialog om det. Den dialogen är väldigt ärlig och rak, tycker jag. Jag tycker heller inte att jag har presterat så bra som jag kan för att kunna begära att få starta varje match. När vi hade “Rolle” så tycker jag att jag förtjänade mycket mer, om jag ska vara helt ärlig. Jag fick inte starta någon match det året, så fort han tog över. Det var väldigt tufft mentalt för mig.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com