Foto: Jennifer Lorenzini/Bildbyrån

Dortmund och Bayern utmanar om Dusan Vlahovic?

Publicerad: 2021-10-20 14:00 Italien

Borussia Dortmund och Bayern München visar intresse för Fiorentinas skyttekung Dusan Vlahovic då man letar efter en ersättare till Erling Håland respektive Robert Lewandowski enligt uppgifter.

Den serbiske landslagsstjärnan Dusan Vlahovic, 21, vägrar förlänga sitt kontrakt med Fiorentina. Det nuvarande löper ut 2023.

Anfallaren är ett hett byte på transfermarknaden. Vlahovic uppges vara aktuell för klubbar som Juventus, Liverpool, Tottenham och Paris Saint-Germain.

Nu skriver Gazzetta dello Sport att Vlahovic även är aktuell för Borussia Dortmund - som förbereder sig för ett liv utan Erling Håland, 21.

Leon Kuegeler/Bildbyrån

Men även Dortmunds rival Bayern München kan utmana om Vlahovic då det är oklart om Robert Lewandowski, 33, blir kvar bortom denna säsong.

Vlahovic har gjort sex mål på nio matcher för Fiorentina den här säsongen. I fjol gjorde han 21 mål på 37 matcher i Serie A.

Fiorentina nobbade ett bud på 60 miljoner euro från Atletico Madrid i somras och väntas kräva mer än så för att släppa Vlahovic i januari eller efter säsongen.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com