Foto: Jörgen Jarnberger/Bildbyrån

Olsson om vännen Lukaku: "Tror inte han vet att jag är i Malmö nu"

Publicerad: 2021-10-19 16:48 Allsvenskan

Chelsea tar emot Malmö FF i Champions League i morgon. Då kommer Martin Olsson överraska sin vän Romelu Lukaku - som inte vet att de kommer mötas.

Martin Olsson, 33, har ett långt förflutet i engelsk fotboll. I morgon är han tillbaka på bekant mark när Chelsea tar emot Malmö FF.

För den svenske landslagsbacken innebär det ett möte med vännen Romelu Lukaku - som återvände till Chelsea inför säsongen.

– Vi känner varandra från utanför fotbollen. Vi har mött varandra en del under karriären också. Sedan har vi varit och semestrat på samma ställe och varit med varandra då. Lärt känna varandra då, säger Olsson till Kvällsposten.

Peter Powell/Bildbyrån

Det är just nu oklart om Lukaku, som kostade 115 miljoner euro i somras, kommer till spel. Olsson har inte pratat med belgaren på sistone.

– Jag tror faktiskt det var när jag var i Häcken jag snackade med honom. Jag tror inte han vet att jag är i Malmö nu. Jag är ganska seg med mitt Instagram och lägger inte upp speciellt mycket uppdateringar där, säger han till Kvällsposten.

​Olsson menar att det kan bli en rejäl chock för Lukaku.

– Ja, det kommer han säkert få, säger Olsson till Kvällsposten och skrattar.

Malmö FF har inlett Champions League-säsongen med två raka förluster mot Juventus och Zenit St Petersburg.

David Lind
david@fotbolltransfers.com