Foto: Bildbyrån

Milans vice president: "Tévez? Tvinga mig inte att ljuga"

Publicerad: 2011-12-05 20:09 Italien

Milan har redan bekräftat sitt intresse för Carlos Tévez och träffat hans agent Kia Joorabchian. Men vice presidenten Adriano Galliani är fåordig om transfer, men slår fast att man inte pratat med Manchester City än.

Under måndagen prisades Adriano Galliani för sitt ledarskap i Milan. I en cermoni i Florens antogs han till den italienska fotbollens Hall Of Fame.

Vice presidenten ville dock inte uttala sig särskilt mycket kring den potentiella värvningen av Carlos Tévez.

– Tévez? Tvinga mig inte att ljuga dagen jag blir prisad. Vi kommer att prata om det de närmaste dagarna, säger Galliani enligt Football Italia.

För Gazzetta dello Sport bekräftar han samtidigt att man fått tillåtelse av Manchester City att tala med anfallarens representanter.

– Tévez är en City-spelare. Den engelska klubben har givit oss tillåtelse att prata med hans agent men vi har inte pratat direkt med City än, säger Galliani.

– Vi vet inte vad City vill. Jag föredrar att inte prata för mycket om Tévez, annars kommer hans pris att gå upp och det är inte bra, fortsätter han.

Vidare bekräftar Galliani att Milan i somras ville köpa loss Riccardo Montolivo från Fiorentina.

– Vi var angelägna om att få honom i somras men vi kunde inte komma överens med Fiorentina, säger han och fortsätter:

– Om spelaren inte förlänger sitt kontrakt och blir bosman kommer vi att titta på situationen igen och väga upp våra alternativ.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com