Foto: Albert Gea/Bildbyrån

Coutinho: "Det har varit svårt och jobbigt - men vill lyckas"

Publicerad: 2021-10-18 11:28 Spanien

Den brasilianske playmakern Philippe Coutinho, 29, har spräckt sin långa måltorka och betonar att han inte gett upp sin karriär i Barcelona.

Philippe Coutinho har under en längre tid kopplats ihop med en flytt då han inte motsvarat förväntningarna i Barcelona.

29-åringen kostade 120 plus 40 miljoner euro och sitter på en väldigt hög lön. Barcelona har velat sälja Coutinho för att sänka sina kostnader.

Den brasilianske playmakern är dock kvar och gjorde sitt första mål på elva månader när han hoppade in mot Valencia i går.

– Vi vet alla hur jag har lidit men jag mår bra. Efter så lång tid är det en väldigt skön känsla att göra ett mål. Dessutom har laget vunnit (3-1), säger Coutinho till Barça TV och fortsätter:

Albert Gea/Bildbyrån

Det har varit svårt och jobbigt. Nu är det bara ett ärr som gör mig starkare. Jag vill lyckas och vara den bästa Philippe jag kan vara.

– Jag har mer lust än någonsin efter allt jag gått igenom. Det har varit svårt och jobbigt. Nu är det bara ett ärr som gör mig starkare. Jag vill lyckas och vara den bästa Philippe jag kan vara. Jag ville verkligen göra ett mål. Jag har varit borta några månader och är nöjd med det arbete jag gjort. Det är bara början. Jag är väldigt glad för segern, vi förtjänade den.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com