Foto: Susana Vera/Bildbyrån

Neville: "Jag tror Salah hamnar i PSG, Real Madrid eller Barcelona"

Publicerad: 2021-10-15 23:55 England

Gary Neville tror att Mohamed Salah på sikt kommer hamna i Paris Saint-Germain, Real Madrid eller Barcelona.

Mohamed Salah, 29, har mindre än två år kvar på sitt kontrakt med Liverpool. Parterna har inlett diskussioner om en förlängning.

Men i dagsläget är en överenskommelse inte närstående. Gary Neville tror inte att världsstjärnan blir kvar på Anfield karriären ut.

Manchester Uniteds tidigare försvarare tror att Salah kommer hamna i Paris Saint-Germain, Real Madrid eller Barcelona.

Jag tror att Salah måste uppleva Real Madrid.

– Jag tror inte att han kommer att stanna i Liverpool resten av sin karriär. Det är min personliga uppfattning, men jag kan ha fel. Premier League skulle bli svagare om han lämnar. Tittar bara på sådana som Cristiano Ronaldo, David Beckham, Kylian Mbappé, det handlar inte bara om pengarna. Det finns ett projekt och det är något de måste uppnå i sina liv. De måste spela för vissa klubbar, de måste gå och uppleva vissa saker, säger han till Sky Sports och fortsätter:

Dave Winter/Bildbyrån

– Jag tror att Salah måste uppleva Real Madrid, Bernabeu - Real Madrid kommer förresten att komma tillbaka. Jag vet att det just nu inte är bra i Barcelona och Madrid, men Salah liknar dem jag just nämnde, jag tror att han måste ha det på sitt CV i slutet av karriären. Jag tycker att han har gjort ett otroligt jobb i Liverpool. Jag har bara alltid känt att han vill ha ett Paris, ett Real Madrid, ett Barcelona och jag tror att han kommer gå och få det. Men jag kan ha fel.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com