Foto: Peter Powell/Bildbyrån

Wright: "Salah och Mané har löst sina problem"

Publicerad: 2021-10-11 23:09 England

Det har ryktats om att det funnits en konflikt mellan Mohamed Salah och Sadio Mané. Det är nu historia, enligt Ian Wright.

Anfallsstjärnorna Mohamed Salah, 29, och Sadio Mané, 29, har skördat stora framgångar i Liverpool.

Senaste ett-två åren har det dock ryktats om en spricka mellan spelarna, vilket ska ha gått ut över lagets prestationer.

Enligt tidigare Premier League-stjärnan Ian Wright har Salah och Mané lagt ner stridsyxan - vilket återspeglas på planen.

– Du kan alltid se med anfallare om de firar med varandra. Om de firar med varandra, då vet du att det är bra. Och de gör det, de firar med varandra. Jag tror att det fanns en tid när (de inte gjorde det). De har uppenbarligen löst det nu, säger han till Premier League productions och fortsätter:

John Sibley/Bildbyrån

– Nu ser du att de söker varandra. Mo säger att han är en kantspelare, men sedan visar han drag av att vara en anfallare. Det finns tillfällen då jag ser att han kunde ha passat, men jag säger till mig själv: "Jag hade inte passat där". Han är någon som jag inte skulle klaga på eller kalla självisk när man kommer in i boxen eftersom Mo Salah gör mål och han hjälper till. När han inte passar dig vet du att han kommer göra det någon gång.

David Lind
david@fotbolltransfers.com