Foto: Bildbyrån

Sacchi: "Milans fans svarade efter Donnarummas svek"

Publicerad: 2021-10-11 10:27 Italien

Gianluigi Donnarumma buades ut på San Siro av besvikna Milan-fans. Mino Raiola var rasande. Men Arrigo Sacchi menar att fansens ilska är befogad.

Milan tappade Gianluigi Donnarumma, 22, som bosman i somras. Den italienske landslagsmålvakten skrev på för Paris Saint-Germain.

I förra veckan återvände Donnarumma till San Siro för första gången. Han spelade semifinal i Nations League mot Spanien (förlust 1-2).

22-åringen blev i samband med matche utbuad av Milan-fans - som även inför matchen satte upp banderoller med budskapet att Donnarumma inte längre är välkommen i Milano.

Efter matchen riktade agenten Mino Raiola skarp kritik mot beteendet, men fördömde även Milan - som han menar inte gjort något för att skydda Donnarumma.

Den tidigare stortränaren Arrigo Sacchi, som bland annat lett Milan och italienska landslaget, slår nu tillbaka. Han menar att fansens reaktion är normal.

– Jag har aldrig hånat någon i mitt liv, men ibland letar folk efter dessa förolämpningar, säger Sacchi enligt Football Italia och fortsätter:

Bildbyrån

– Det var uppenbarligen ett svek (från Donnarumma). I fotboll och i vardagen måste svek återbetalas i natura. Så låt oss inte bli chockade av några burop.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com