Foto: John Sibley/Bildbyrån

Wright talar ut om Sterling: "Han måste lösa det"

Publicerad: 2021-10-10 12:56 England

Raheem Sterling ryktas bort från Manchester City. Förre anfallsstjärnan Ian Wright menar att 26-åringen behöver lösa sin situation.

Den engelske landslagsyttern Raheem Sterling, 26, har fallit i rangordningen den här säsongen.

Det har lett till nya spekulationer om hans framtid i Manchester City. Sterling har kopplats ihop med Barcelona och Arsenal på sistone.

Den tidigare Premier League-stjärnan Ian Wright menar att Sterling fortsatt är en nyckelspelare i landslaget och behöver lösa sin situation i klubblaget.

– Du tittar på en spelare som lätt är en av våra mest potenta spelare som inte spelar i sin klubb, vid något tillfälle måste han lösa det. Vi vet att Gareth (Southgate) kommer att välja honom och när VM kommer, så länge han är i form, kommer han att spela, säger han enligt Daily Mirror och fortsätter:

Carl Recine/Bildbyrån

– Men från en personlig synvinkel, vad som än händer med honom och tränaren (Pep Guardiola)... jag tror att det var efter en match mot Man United, sedan mot Southampton gick han och hade ett ord med honom, sedan dess har han varit borta. I något skede måste det hända något där han spelar mer regelbundet.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com