Foto: Bildbyrån

Blind sågar Solskjaer: "Det finns ingen taktisk plan"

Publicerad: 2021-10-10 11:26 England

Tidigare holländske landslagsmannen Danny Blind sågar Ole Gunnar Solskjaer och menar att Manchester United saknar en egen identitet.

Ole Gunnar Solskjaer har fått utstå en del kritik senaste tiden. Dietmar Hamann har bland annat uttryckt att Manchester United ser patetiska ut.

Nu får norrmannen kritik av förre Ajax-stjärnan Danny Blind - som varit holländsk förbundskapten och nu är tillbaka som assisterande till Louis van Gaal i landslaget.

– Vad är detta Manchester United-lags identitet? Vad är hans plan? Det är precis det som saknas med Solskjaer. Det finns ingen taktisk plan. Hans lag kan inte sätta press på sina motståndare som Manchester City, säger han enligt Daily Mirror och fortsätter:

Clive Brunskill/Bildbyrån

Det har inte sett bra ut i ett antal matcher. United kämpar med att dominera - det är hela problemet.

– Det behöver inte alltid vara fullt pressande men vi ser inget av det - allt i Uniteds lag är baserat på spelarnas individuella kvalitéer. De har de kvalitéerna och det ger ofta laget ett resultat. Men det är aldrig ett lagresultat. Det har inte sett bra ut i ett antal matcher. United kämpar med att dominera - det är hela problemet.

Manchester United ligger fyra i Premier League och har två poäng upp till Chelsea i topp.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com