Foto: Bildbyrån

Här är spelarna som kopplas ihop med Newcastle

Publicerad: 2021-10-09 19:36 England

Newcastle är numer Premier Leagues rikaste klubb och de kopplas ihop med en mängd spelare. Här hittar ni en sammanställning.

Det var i torsdags som det blev officiellt att Public Investment Fund (PIF) från Saudiarabien blir nya ägare i Newcastle.

De nya ägarna vill förändra mycket i truppen, både på spelar- och ledarsidan. De har sedan i torsdags kopplats ihop med en mängd spelare.

Vi börjar med Phillipe Coutinho från Barcelona. Brassen uppges enligt Sport vara aktuell för en flytt till Newcastle i januari.

Albert Gea/Bildbyrån

Även Paris Saint-Germains anfallare Mauro Icardi är högt upp på klubbens önskelista. Enligt Calciomercato vill Newcastle gärna förstärka med argentinaren.

Utöver den duon hittar vi fyra potentiella nyförvärv i ligarivalen Manchester United. Enligt lokaltidningen Manchester Evening News är den nyrika klubben redo att buda på alla fyra.

Spelarna det rör sig om är Donny van de Beek, Eric Bailly, Jesse Lingard och Anthony Martial.

Alex Livesey/Bildbyrån

Även Burnleys mittback James Tarkowski är aktuell för en flytt till nordöstra England. Enligt Daily Mail har diskussioner mellan parterna redan startat och en flytt i januari är trolig.

Ytterligare en mittback som kan förstärka Newcastle är ingen mindre än Kalidou Koulibaly från Napoli. Enligt uppgifter från Football Insider kan de lägga ett bud i januari.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com