Foto: Privat.

Djurgården, Mjällby, Halmstad och Assyriska följer Massa

Publicerad: 2011-12-04 18:00 Division 1

Efter en succésäsong i Väsby United har Bryan Massa, 20, dragit till sig intresse uppifrån. Tidigare har Kalmar visat intresse. Nu bekräftar anfallaren för fotbolltransfers.com att Djurgården, Mjällby, Halmstad och Assyriska följt honom.

20-årige anfallstalangen Bryan Massa gjorde den gångna säsongen elva mål i division 1 för Väsby United och skapat sig ett namn i Fotbollssverige.

– Jag är nöjd med min säsong. Jag menar det var mitt första år i division 1 och jag lyckades göra elva mål från en ytterposition, säger Bryan Massa till fotbolltransfers.com.

Fotbolltransfers.com har tidigare berättat att Kalmar FF visat intresse för Bryan Massa. Där ser intresset dock ut att avta.

– Det stämmer att Kalmar FF har visat intresse och att jag har öppnat för en flytt. Väsby har själva sagt till mig att de inte kommer att stoppa mig om det kommer ett bud, säger han.

– Intresset kanske inte är lika hett nu när de har värvat två anfallare, fast man vet aldrig vad som kan hända inom fotbollen, fortsätter Massa.

Hur ser intresset ut i övrigt?

– Det är långt kvar tills transferfönstret stänger och allt kan som sagt hända, jag fick höra att Mjällby, Djurgården, Halmstad och Assyriska har haft koll på mig. Det är lag från högre serier så självklart ser jag det som något positivt, säger Massa till fotbolltransfers.com.

– Mitt mål inför nästa säsong är att slå mig in i ett allsvenskt lag. Det är dags nu, jag menar jag fyllde 20 år förra månaden och jag tycker personligen att jag har visat vad jag går för i division 1. Nu är jag redo för nästa utmaning, fortsätter han.

Hans kontrakt med Väsby United sträcker sig två säsonger till. Och Bryan Massa kan tvingas till en fortsättning om några bud inte trillar in. Men då vill han förhandla om kontraktet.

– Jag trivs otroligt bra i Väsby men jag vill ta nästa steg. Stannar jag blir jag tvungen att söka jobb nästa år eftersom jag inte kan spela med den lönen jag har nu i ett år till. Och att jobba vid sidan av fotbollen är inte något jag vill börja göra. Det är fotbollen jag satsar på fullt ut, säger han.

Bryan Massas agent Innocent Okeke har tidigare avslöjat för fotbolltransfers.com att det finns ett stort intresse för spelaren.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com