Foto: Clive Brunskill/Bildbyrån

Flera stjärnor uppges vara missnöjda med Solskjaer

Publicerad: 2021-10-04 17:21 England

Flera spelare, inklusive Cristiano Ronaldo och Paul Pogba, är missnöjda med Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer, enligt uppgifter.

Helgens kryss mot Everton innebär att Manchester United inte vunnit fyra av de sju senaste tävlingsmatcherna.

Tidigare i dag uppgav transferexperten Fabrizio Romano att styrelsens förtroende för Ole Gunnar Solskjaer inte förändrats. 

Den engelska storklubben känner fortfarande att norrmannen är rätt man för nuvarande projekt.

Men nu skriver The Telegraph att det finns en frustration i spelartruppen. Det handlar om Cristiano Ronaldo, Paul PogbaDavid De Gea, Jadon Sancho och Donny van de Beek som ska vara missnöjda med Solskjaer.

Adrian Dennis/Bildbyrån

Vad gäller Sancho och Van de Beek är mycket av missnöjet relaterat till att de inte får regelbunden speltid.

Ronaldo i sin tur rusade in i omklädningsrummet efter helgens match mot Everton, vilket Gary Neville tidigare kritiserat.

– Jag såg honom gå iväg och jag kan inte säga att jag gillar det. Är Cristiano upprörd när han inte spelar? Ja. Är Cristiano upprörd när han inte gör mål? Ja. Är Cristiano irriterad som fan när laget inte vinner? Självklart. Vi vet detta. Han behöver inte bevisa det. Han gick av planen och muttrade för sig själv, vilket kastar frågor i luften - vad säger han? Vem är han irriterad på? Det kan bara komma tillbaka till managern. Sådana ageranden - och Cristiano är smart nog att veta detta - kommer skapa verklig press på tränaren, mer press än Ole Gunnar Solskjaer redan är under, sa han till Sky Sports.

Dave Winter/Bildbyrån

– Jag tror att det är något som måste hanteras under de närmaste månaderna. Cristiano kommer inte alltid att göra mål, han kanske inte kommer att spela varenda match. Men jag tror att om han går iväg så kommer det att sätta enorm press på Solskjaer. Det råder ingen tvekan om att snacket efter matchen handlade om tränaren, fortsatte Neville.

David Lind
david@fotbolltransfers.com