Foto: Bildbyrån

Tobias Sana: "Jag dör för Blåvitt"

Publicerad: 2021-10-02 00:54 Allsvenskan

IFK Göteborg åkte på en ny förlust på fredagskvällen. Efteråt pratade Tobias Sana med fansen. "Jag vill visa respekt", säger han till GP.

Krisen blir allt djupare i IFK Göteborg efter fredagens 0-1-förlust borta mot IF Elfsborg i västderbyt.

Blåvitt kan halka ner till kvalplatsen när omgång 22 är färdigspelad. 4000 bortafans tog sig till Borås och Tobias Sana gick fram till deras sektion efter matchen.

– Det kändes som att vi spelade på hemmaplan, det får vi ta med oss. All ros och beröm, säger Sana till Göteborgs-Posten och fortsätter:

Jag lider lika mycket och när jag går hem nu kommer jag vara mest besviken.

Mathias Bergeld/Bildbyrån

– Man måste visa respekt till dem. De betalar pengar för att komma och stötta oss. Jag vill bara visa respekt. Istället för att stå 40 meter ifrån ville jag gå så nära som möjligt för att de ska få säga vad de vill. Vi är inte tillräckligt bra nu, men det handlar inte om att vi inte visar hjärta eller att vi inte vill. Jag kan snacka för egen del, jag dör för Blåvitt. Jag lider lika mycket och när jag går hem nu kommer jag vara mest besviken. Jag vill inte att vi ska vara i den situationen. Blåvitt är min klubb. Och ska jag vara helt ärlig var det väldigt mycket positiva ord.

Blåvitt har tagit 22 poäng på lika många matcher den här säsongen. Mjällby och Degerfors kan passera dem i helgen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com