Foto: Bildbyrån

Max von Schlebrügges agent rasande på Bröndby

Publicerad: 2011-12-03 11:33 Utlandsproffs

Att Max von Schlebrügge lämnar Bröndby i samband med att kontraktet löper ut är ingen nyhet. Men hans agent går nu attack mot klubben för sättet de skött hela situationen. Och Sverige är inte prioritet ett.

Agenten Patrick Englund är riktigt irriterad på danska storklubben Bröndby för hur de skött klienten Max von Schlebrügges sorti från klubben.

– Det är helt okej att Bröndby säger att de nu vill satsa på andra spelare. Det förstår vi och så fungerar spelet. Men Bröndby har gett Max beskedet först i dag och det är bara fyra dagar kvar till sista matchen, säger Englund till tipsbladet.dk och fortsätter:

– Så gör man bara inte mot en före detta kapten och nyckelspelare i nästan fyra år. De har behandlat det här helt oprofessionellt och jag skulle vilja beskriva det som en total katastrof. Om det är så här som de hanterar alla personalrelationer, så förstår jag varför de har problem. Men nu är Bröndby ett avslutat kapitel, även om det inte borde ha slutat så här.

Kontraktet med Bröndby löper ut i vinter och svenska klubbar får svårt att värva Max von Schlebrügge.

– Målet är inte att vända hem till Sverige än, och Max gillar Danmark så han kan mycket väl stanna här - om han hittar den rätta klubben, säger agenten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com