Foto: Bildbyrån

Ibrahimovic: "Första jag frågade var hur många som spelat Champions League"

Publicerad: 2021-09-25 11:16 Utlandsproffs

Zlatan Ibrahimovic avslöjar att det första han frågade när han kom till Milan var hur många som spelat Champions League. Endast två spelare räckte då upp handen.

Zlatan Ibrahimovic, 39, har den här säsongen haft stora skadeproblem. Han missade som bekant EM med Sverige och har ite riktigt blivit kvitt skadan.

Det har endast blivit ett framträdande den här säsongen och nu medger han att kroppen börjar bli ett problem.

Mitt huvud är fortfarande bra men kroppen börjar bli gammal och det är ett problem.

– Mitt huvud är fortfarande bra men kroppen börjar bli gammal och det är ett problem. Jag behöver lyssna på varje signal den ger mig och behöver tänka dag för dag, säger han till Sportweek.

Samtidigt har han fortfarande siktet inställt på att nå stora framgångar med Milan. Han avslöjar också att ett svar på den första frågan han ställde när han kom tillbaka chockerade honom.

Jennifer Lorenzini/Bildbyrån

– Jag frågade alla i omklädningsrummet hur många som spelat Champions League. Endast två spelare räckte upp handen, jag trodde det var ett skämt först, säger Ibrahimovic och fortsätter:

– Förra året var målet att vinna ligan och nå Champions League. Vi kom tvåa vilket är framsteg men vi alla vill bättre. Nu vill vi ta nästa steg och vi vet att det som saknas är titlar. Det jobbar vi alla väldigt hårt för.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com