Foto: Phil Noble/Bildbyrån

Ince sågar Sancho: "Det är inte FIFA"

Publicerad: 2021-09-24 10:58 England

Manchester Uniteds tidigare stjärna Paul Ince är inte nöjd med det Jadon Sancho visat upp så här långt. Han uppmanar 21-åringen att bli mer effektiv.

Den engelske landslagsyttern Jadon Sancho, 21, lämnade Borussia Dortmund för Manchester United inför den här säsongen.

Prislappen landade på 85 miljoner euro plus bonusar. Sancho har fortfarande inte gjort poäng efter sju framträdanden, varav fyra från start.

Manchester Uniteds tidigare stjärna Paul Ince riktar nu kritik mot Sancho efter förlusten mot West Ham i ligacupen tidigare i veckan.

– Jag förstår att Sancho fortfarande lär sig, han är fortfarande ung. Men det här är inte ett FIFA-spel, det handlar inte bara om att dribbla och dribbla och försöka ta sig förbi två, tre, fyra spelare eller små tricks och så vidare. Ja, det är trevligt när det går hem, men Sancho och Lingard med alla dessa tricks, spela bara ordentlig fotboll, säger han till The United Stand och fortsätter:

Bildbyrån: Phil Noble

– Ärligt talat, det irriterar mig! Om du tittar på spelare som (Ryan) Giggs, de får den (bollen) och passar, en-två touch och de hamnar en-mot-en... vi vill bara fortsätta springa med bollen och prova lite tricks, lite klackar. Det var vad jag såg med Martial, jag såg det ibland med Lingard och med Sancho och det är där de behöver lära sig att det inte bara handlar om att dribbla. Ibland kan du passa igenom spelare och ta dig in i boxen.

Ince skickar även en känga till franske anfallaren Anthony Martial, 25.

– Hur många är före Martial nu? Skulle han gå under transferfönstret? Ole sa nej och han är fortfarande en del av hans planer. Jag tittade på Martials kroppsspråk och jag tänkte: "Vill han verkligen vara där ute en onsdagskväll?", och vissa spelare är så. När de inte är inblandade i A-laget på en lördag tänker de: "Varför spelar jag i Carabao Cup?!", säger han.

Alex Livesey/Bildbyrån

– Du känner det där kroppsspråket med Martial. Han ville inte vara där ute, fortsätter Ince.

David Lind
david@fotbolltransfers.com