Tuchels hyllning: "Svårt att förstå hur bra Kanté är"

England

England - 2021-09-20 kl 09:37

Artikelbild

N'Golo Kanté byttes in i halvtid när Chelsea besegrade Tottenham igår. Efter matchen hyllas han av sin tränare Thomas Tuchel.

Efter en tuff första halvlek fick Mason Mount kliva av till förmån för N'Golo Kanté, 30, mot Tottenham igår kväll.

Bytet fick effekt direkt och fransmannen blev något oväntat målskytt när han gjorde 2–0 tio minuter in i den andra halvleken.

Utöver målet dominerade han som så ofta spelet på mittfältet och efter matchen hyllas han av Chelsea-tränaren Thomas Tuchel.

David Ramos/Bildbyrån

– Med honom så får jag allt man behöver i en mittfältare. Du har arbetskapaciteten, intensiteten, bollvinsterna, spelet med och utan boll, dribblingar och idag till och med mål, säger han till Sky Sports och fortsätter:

– Det är svårt att förstå hur bra han är. Jag ser det varje dag i träning. Gör inte misstaget och tro att han enbart är en bollvinnare. Han är fantastisk i bollspelet också.