Foto: Bildbyrån

Koeman: "Jag är inte rädd för min framtid"

Publicerad: 2021-09-19 15:37 Spanien

Ronald Koeman uppges hänga löst i Barcelona. Den holländske tränaren är dock inte orolig över att få sparken.

Barcelona åkte på en förnedrande förlust hemma mot Bayern München i veckan. Det blev 0-3 och katalanerna var aldrig nära att plocka poäng.

Barcelonas president Joan Laporta var djupt besviken över sättet Ronald Koeman spelade och ett krismöte hölls direkt efter matchen.

Det har ryktats att Koeman riskerar sparken. Den holländske tränaren förklarar dock den sviktande formen på alla skador.

– Det har skett många förändringar i laget, spelare är skadade och vi spelar många ungdomar. Människor som vet det skulle säkert säga att vi går igenom en förändring och att man behöver tid, men det som är viktigt är att vinna matcher, säger Koeman på en presskonferens enligt ESPN och fortsätter:

Jag är inte rädd för min framtid. I slutändan tar klubben och presidenten besluten.

– Innan matchen mot Bayern fanns det frågor om att förlänga mitt kontrakt. Vi förlorar med 3-0 och nu är frågorna om jag är rädd för min framtid. Jag tycker inte att det är normalt. Vi är övertygade om att vi kan vinna matcher, det är en lång väg kvar. Jag vet att resultaten räknas. Jag är inte rädd för min framtid. I slutändan tar klubben och presidenten besluten.

Koemans kontrakt med Barcelona löper ut efter säsongen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com