Foto: Tony Obrien/Bildbyrån

Manchester United tror Solskjaer kan vinna troféer

Publicerad: 2021-09-17 14:48 England

Ed Woodward, som lämnar vid årsskiftet, betonar att Manchester United fortfarande har fullt förtroende för Ole Gunnar Solskjaer.

Ole Gunnar Solskjaer har fått en del kritik efter förlusten mot Young Boys i Champions League.

Manchester United toppar dock Premier League med tio poäng efter fyra omgångar. Men ytterligare tre klubbar har samma poängskörd.

Uniteds vd Ed Woodward, som lämnar sin post vid årsskiftet, är dock tydlig med att ledningen har fullt förtroende för att Solskjaer ska leverera titlar.

– Vi förstärkte truppen avsevärt under sommaren, med Cristiano Ronaldo, Raphael Varane, Jadon Sancho och Tom Heaton. Dessa värvningar har visat vår fortsatta förmåga att locka några av världens bästa fotbollsspelare till Old Trafford, och vårt tydliga engagemang för att hjälpa Ole leverera framgångar på planen. Dessutom sålde vi nyligen Dan James till Leeds för 25 miljoner pund plus bonusar, säger han enligt ESPN.

Vi har varit tydliga i vår strategi att bygga en trupp med en blandning av högklassiga värvningar och egna talanger.

Peter Powell/Bildbyrån

– Vi har varit tydliga i vår strategi att bygga en trupp med en blandning av högklassiga värvningar och egna talanger, som består av en balans mellan ungdom och erfarenhet, i syfte att vinna troféer och spela offensivs fotboll på Manchester Uniteds sätt, fortsätter Woodward.

David Lind
david@fotbolltransfers.com