Foto: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån

Erling Håland sågas: "Han har ingen klass"

Publicerad: 2021-09-17 10:54 Övriga Europa

Gibraltars anfallare Reece Styche är besviken över Borussia Dortmunds norske landslagsstjärna Erling Hålands beteende efter deras drabbning.

Erling Håland, 21, är en av världens främsta målskyttar och jagas av flera av Europas allra största klubbar.

Den norske skyttekungen väntas lämna Borussia Dortmund nästa sommar då hans utköpsklausul på 75 miljoner euro träder i kraft.

Håland kritiseras nu för att inte vara ödmjuk. Reece Styche, som till vardags spelar för Hednesford Town i engelska sjundeligan, menar att 21-åringen inte ville byta tröja med Gibraltars lagkapten Roy Chipolina.

Håland tittade bara på honom, skrattade och gick iväg.

– Ingen av oss ville ha Hålands tröja, så vi nobbade honom. I mars bad vår kapten Roy Chipolina om Hålands tröja när vi möttes i Gibraltar. Norge vann med 3-0 men Håland gjorde inte mål, byttes ut efter en timme och hade lite dåligt humör. Efter att de båda hade gjort tv-intervjuer sa Roy till honom: "Min lilla pojke är ett stort fan av dig, har du något emot att byta tröja?" Håland tittade bara på honom, skrattade och gick iväg, säger Styche till The Sun.

Leon Kuegeler/Bildbyrån

– Han kan köpa många saker - men han kan inte köpa klass - kanske har hajpen i media stigit honom åt huvudet. Han hade chansen att göra ett litet barns dag, månad, år, vad som helst och han sa nej. Så ingen ville ha hans tröja i Oslo. Kanske behöll han den för att markera sitt hattrick eller gav den till ett norskt fan eftersom det var deras första hemmamatch med supportrar efter Covid, fortsätter han.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com