Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Klopp om Salahs framtid: "Kan spela länge till"

Publicerad: 2021-09-14 16:01 England

Mohamed Salah, 29, har ännu inte förlängt med Liverpool. Jürgen Klopp är dock övertygad om att stjärnan kommer fortsätta leverera - och spela länge till.

Den egyptiske världsstjärnan Mohamed Salah sitter på ett kontrakt med Liverpool som sträcker sig till sommaren 2023.

Liverpool har inlett förhandlingar med anfallaren, men parterna är ännu inte nära en lösning.

Salah har tidigare öppnat för spel i Real Madrid eller Barcelona, vilket satt igång en del spekulationer.

Liverpools manager Jürgen Klopp är dock säker på att Salah förblir fokuserad och tror att stjärnan kan spela länge till på toppnivå.

– Jag har aldrig pratat med Mo om hur länge han vill spela, men han har allt du behöver för att göra det (spela långt in i 30-årsåldern). Han är mer fysisk än Lionel Messi, uppenbarligen liknande längd och vikt, så alla dessa killar måste ha tur med skadorna. Du måste ha mycket tur men Mo har allt du behöver och jag är ganska säker på hur han ser på fotboll, han vill vara en del av spelet så länge han kan, på något sätt, säger han enligt Daily Mirror.

Clive Brunskill/Bildbyrån

Jag är ganska säker på att Mo också vill pressa ut varje dag ur karriären.

– Och det finns ingen anledning till att han inte skulle kunna göra det. Det handlar om attityd, uppenbarligen, du vill ha det. Jag är ganska säker på att ett par spelare avslutade sin karriär eftersom de inte kunde vara så motiverade, de säger "jag vill det ena eller det andra, men jag är inte likadan som jag var för några år sedan". Det är därför folk avslutar sina karriärer. Jag kan inte se det med Mo, jag är ganska säker på att Mo också vill pressa ut varje dag ur karriären, ja.

David Lind
david@fotbolltransfers.com