Foto: Bildbyrån

Uppgifter: Kevin Jensen närmar sig ett beslut

Publicerad: 2021-09-11 09:41 Superettan

Landskrona BoIS jättetalang Kevin Jensen jagas av flera andra klubbar. Nu uppges han närma sig ett beslut kring framtiden.

Kevin Jensen, 20, är redan en nyckelspelare i Landskrona BoIS. Den här säsongen har ytan noterats för fyra mål och tre assist i Superettan.

Talangen har kopplats ihop med flera klubbar, främst har det pratats om Hammarby IF och Djurgårdens IF. Han ska ha haft möte med båda de klubbarna.

Samtidigt vill Landskrona BoIS förlänga hans kontrakt som löper ut vid årssskiftet. Nu uppger FotbollDirekt att 20-åringen närmar sig ett beslut.

BoIS klubbchef Mikael Ekberg berättar samtidigt i en intervju med sajten att de är i diskussioner om ett nytt kontrakt. 

Petter Arvidson/Bildbyrån

– Vi talar med löpande med Kevins rådgivare och vi har presenterat ett förslag som han tycker är bra. Samtidigt har vi full respekt för, och måste acceptera, att andra är i en dialog om honom och att det intresset kan innebära något annat, säger klubbchefen och fortsätter:

– Men vi vet var vi har varandra och vi har en positiv dialog. Vi är absolut inte i mål men i höst får hans prestationer visa vad som kan bli nästa avtal som signeras, om det är i Bois eller någon annanstans.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com