Foto: Feline Lim/Bildbyrån

Handanovic oroas inte av försäljningarna eller Onana-ryktena

Publicerad: 2021-09-10 11:02 Italien

Samir Handanovic är inte orolig över att Romelu Lukaku och Achraf Hakimi lämnat. Han störs inte heller av att Inter uppges jaga André Onana.

Inter har sålt Romelu Lukaku och Achraf Hakimi till Chelsea respektive Paris Saint-Germain för att balansera ekonomin.

Inters målvakt Samir Handanovic, 37, är dock övertygad om att laget ändå har goda chanser att vinna titlar.

– Jag ser många professionella fotbollsspelare inne i omklädningsrummet. Detta lag kan fortfarande vinna. Jag vet inte om vi är starkare eller svagare än förra säsongen, men vi är mer kompletta och har mer erfarenhet, säger han till Tuttosport och fortsätter:

Vi har så många bra spelare eftersom vi spelar mer offensiv fotboll nu.

– På pappret är Serie A fortfarande den svåraste ligan. Det är inte den rikaste, men landslaget vann EM och det finns många bra spelare. Fotbollen har utvecklats, det finns inte många lag som sitter djupt, alla vill spela, du måste vara förberedd. Vi har så många bra spelare eftersom vi spelar mer offensiv fotboll nu.

Den senaste tiden har det rapporterats att Inter letar ersättare till just Handanovic och att Ajax målvakt André Onana, 25, är på ingång till nästa säsong.

Jag tänker inte på framtiden.

– Rykten är en del av spelet, men jag känner mig fortfarande bra. Jag lever för fotboll, jag har passion, jag tänker inte på framtiden. Vi måste nå våra mål den här säsongen, det är det viktigaste, säger Handanovic.

Piroschka Van De Wouw/Bildbyrån
Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com