Foto: Stanley Gontha/Bildbyrån

Overmars bekräftar bud - men vill stanna i Ajax

Publicerad: 2021-09-09 10:39 England

Ajax sportchef Marc Overmars har under en längre tid kopplats ihop med Arsenal. Holländaren har dock ingen ambition att byta jobb närmaste tiden.

Våren 2019 förlängde Marc Overmars sitt kontrakt med holländska storklubben Ajax. Han är bunden till sommaren 2024.

Men trots det nya kontraktet har sportchefen kopplats ihop med en rad storklubbar, inte bara Arsenal.

Holländaren har även placerats i klubbar som Manchester United och Barcelona. Men båda de klubbarna har nyligen anställt nya direktörer till sin sportsliga avdelning.

I Arsenal är det Edu som sköter det sportsliga, men har fått utstå en del kritik. Overmars fortsätter placeras i klubben, som han tillhörde som spelare.

Overmars betonar dock att han ännu inte har någon intention att lämna Ajax.

– Som jag har sagt flera gånger njuter vi verkligen. Vi går i rätt riktning. Vi fyra bildar en bra ledning och det är viktigt. Vi är som en familj, vi är nära. Och det är också viktigt. Och vem vet, vi kan få goda nyheter snart. Jag blir inte yngre. Jag har också fått möjlighet att gå någon annanstans, säger han till Ajax TV.

Om dina gamla skor fortfarande är bekväma, fortsätt gå i dem.

– Det är vad som händer och det är alltid bra att överväga en flytt. Men då tänker jag bara på hur bra det går här. Om det inte går sönder, fixa det inte. Om dina gamla skor fortfarande är bekväma, fortsätt gå i dem, fortsätter Overmars.

David Lind
david@fotbolltransfers.com