Foto: David Klein/Bildbyrån

Ferdinand: "Saúl och Rice vore perfekt för Manchester United"

Publicerad: 2021-08-17 10:31 England

Saúl Ñíguez, 26, och Declan Rice, 22, vore två perfekta nyförvärv för Manchester United. Det menar förre storspelaren Rio Ferdinand.

Manchester United har gjort två stora värvningar den här sommaren. Mittbacken Raphael Varane och ytteranfallaren Jadon Sancho har anslutit.

Rio Ferdinand vill nu se att hans gamla klubb förstärker mittfältet. Han ser gärna att Saúl Ñíguez och Declan Rice plockas in från Atletico Madrid respektive West Ham.

– Jag tror att om rätt spelare blir tillgänglig för rätt pris kommer Ole Gunnar Solskjær att hämta honom. Problemet är vem som är där ute och vem som kan passa in bra? Saúl Ñíguez skulle passa in perfekt och han kostade 160 miljoner pund för ett par år sedan, nu är det mer som 40-50 miljoner pund. I dagens situation är det ett hyfsat pris för någon som honom som har Champions League-erfarenhet. Jag är ett stort fan av honom. Om man kan få honom i det här fönstret tror jag att man gör det, säger han i sin YouTube-kanal FIVE.

David Klein/Bildbyrån

– Jag tycker att Declan Rice skulle vara ett massivt tillskott till den här truppen. Jag är ett stort fan av honom. Jag skulle älska att se honom fortsätta utvecklas. Han var strålande för England i sommar. Jag tycker att West Ham gjort det otroligt bra om de behåller honom. Jag tror det blir bra oavsett om han stannar i West Ham eller lämnar, fortsätter Ferdinand.

David Lind
david@fotbolltransfers.com