Foto: Bildbyrån

Officiellt: Moestafa El Kabir till Hammarby TFF

Publicerad: 2021-08-02 19:01 Division 1

Den ex-allsvenske anfallaren Moestafa El Kabir har skrivit på för Hammarby TFF i Ettan Norra.

Hammarby TFF meddelar på sin officiella hemsida att Moestafa El Kabir är klar för klubben.

– Det har vart långa samtal om vårt projekt med HTFF och arbetet med att fostra unga spelare. Moestafa har visat stort intresse för projektet och har med sin erfarenhet mycket att bidra med till gruppen och våra yngre spelare, säger sportchefen Phillp Berglund till hemsidan.

El Kabir, som tillhört bland annat BK Häcken och Mjällby AIF, ansluter från turkiska BB Erzurumspor

– Jag är i ett skede av karriären där det måste dyka upp något riktigt intressant för att jag hoppa på något. När jag pratade med HTFF om verksamheten som dem bedriver så gillade jag verkligen det jag hörde. Laget är uppbyggt av många unga talangfulla spelare som vill mycket med sina karriärer. Jag har själv varit i liknande situation som många av HTFF:s spelare och jag vet vad som krävs för att ta sig till yttersta eliten, säger anfallaren till hemsidan.

– Jag är här för att hjälpa laget på planen men också utanför. Jag är här för att prestera men samtidigt vara en förlängd arm till tränarteamet. Som läget är just nu så ska jag göra allt i min makt för att bidra så att laget spelar i division 1 även 2022. Jag har mycket kvar att bidra med på planen samtidigt som jag är nyfiken på hur man jobbar som ledare runt planen och utvecklar spelarna vi har, fortsätter El Kabir.

Division 1-klubben har tidigare värvat ex-allsvenske mittfältaren Niklas Thor, som senast var i IK Sirius.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com